Gaveideer til manden som har alt

4 gaveidéer til manden som har alt

Er du i tvivl om hvad du skal ønske dig? Eller er du måske på udkig efter en gave til manden som har alt? Hvad end din situation er, så kan det både være tidskrævende, at finde på ønsker, eller rent faktisk at finde en gave, til en person som nærmest ejer alt tænkeligt mellem himmel og jord.

Hvis du enten er i tvivl om hvad du skal ønske dig, eller hvad du skal give, så bør du måske overveje en oplevelsesgave. I de senere år er oplevelsesgaver blevet mere og mere populære. Og det er bestemt ikke uden grund. En oplevelsesgave fylder ikke på værelset, og så findes der også mange oplevelser som er værd at prøve igen og igen.

I det følgende giver vi 4 gode gaveidéer med oplevelser, som du kan bruge som inspiration.

1. Ølsmagning

De fleste mænd kan godt lide øl. Derfor er en decideret ølsmagning også en fremragende gave, at give til manden som måske har lidt for mange ting. Med en ølsmagning på et vasseægte bryghus kan selv de mest garvede mænd i øljargon blive udfordret. Her kan det opleves, hvordan øl bliver brygget samtidig med, at der selvfølgelig kan smages på varerne. Du kan eksempelvis finde et gavekort til ølsmagning hos SmartBox.

Hvis du vil tage skridtet videre end en ølsmagning, så er en decideret ølbrygning måske også værd at overveje.

2. En tur i escape room

Er du den fødte problemknuser? Så er en tur i escape room en oplagt gaveidé. Her kan man sammen med gutterne udfordre sig selv med opgaver, knækning af koder og generelt samarbejde, når man sammen skal finde vejen ud af rummet før tiden går.

Der findes et utal af escape rooms rundt omkring i landet, og de er alle unikke. Der er derfor en gave der også sagtens kan gives selvom modtager måske allerede har prøvet et escape room før.

3. Et ophold med spa og wellness

Er du mand nok til at gå fra et varmtvandsbassin på 40 grader og direkte over i et koldtvandsbassin på 8 grader? Eller tror du, at du kan holde varmen ud i saunagus uden at forlade saunaen? Så kan du ved nogle af spafaciliteterne på et wellnessophold sætte viljestyrken på en prøve, samtidig med at du gør noget godt for både din krop og sjæl.

Så hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så er et gavekort til spa og wellness en rigtig oplagt gaveidé. Og har du en kæreste, så tag endelig hende med – hun vil elske dig for det!

4. Tandemspring

Er du mere til action, så skriv et tandemspring på ønskesedlen. Selvom det måske er en lidt dyrere gave, så kan man jo altid gå flere sammen om den. At opleve et faldskærmsudspring er noget rigtige mænd bør prøve før eller siden.

Skal oplevelsen være ekstra god? Så prøv at hør den lokale faldskærmsklub, om det er muligt at prøve et tandemspring der. Så vil gavemodtager måske kunne se sit eget hjem fra luften.

Leave a Reply