løbetræning

5 fedeste løbesko!

5 fedeste løbesko!

At løbe ses ofte som en sport/træningsform hvor funktionalitet er i højsæddet. Dog er det lige så vigtigt at have de fedeste sko på, som alle vender sig om for at se! Her kommer 5 bud på de hurtigeste og fedeste løbesko på markedet! Når du har læst om disse fede løbesko, er du mere end klar til at løbetræne! Her har vi en samlet guide over tips til løbetræning for begyndere!

Forudden køb af løbesko, er det vigtigt at du kender din løbestil, da du skal have en sko der støtter rigtigt i forhold til netop din løbestil. De forskellige løbestile samt hvordan du finder din, kan du læse mere om her!

 

Nike Vaporfly 4% Flyknit Unisex

Nike Vaporfly 4% er forudden en mega fed løbesko, også en af de bedste rent teknisk. Skoen fås i en skrig rød farve, der med garanti vil få  opmærksomhed fra alle på vejen, om de er løbende eller bare ude og gå. Skoen kan købes ved løberen her!

Nike ZoomX Vaporfly Next% Unisex

Hvis du virkelig skal spille smart, skal du have fat i Nike ZoomX Vaporfly Next%. Folk kender dem fra diverse maraton-forsøg, hvor der skal slås rekorder. Folk er dermed helt bevidste om hvad disse sko koster, og vil derfor have blikket fast på dine sko! Dertil kommer skoene i en lækker skrig-grøn farve, så der er garanti for blikfang!  Skoene kan ligeledes købes ved løberen her!

Nike Vapor Street x Off-White

Hvis du, som mange andre, ikke er til de lange løbeture, men måske mere en kort tur på løbebanen, har vi her hvad du skal bruge! Sportsgiganten Nike er gået sammen med modeikonet Virgil Abloh, som er designer af Off-White, for at skabe en løbesko, som samtidlig er ekstremt moderigtigt. Skoen er lavet med “spikes”, hvilket betyder at skoen skal bruges på en løbebane. Dette er dog en fordel, da du med garanti dermed kan flexe disse sko og få en masse opmærksomhed! Læs mere om skoen samt køb her!