Den perfekte kop kaffe

Ønsker du også at finde den perfekte kaffemaskine til at producere din kop kaffe om morgen.

Morgenen kan være fyldt med stress inden en lang arbejdsdag, her kan en kop kaffe være med til at øge energi niveauet fra starten af dagen.

 

Der er stor forskel på kaffemaskiner, derfor er det vigtigt at du først og fremmest finder frem til hvad din kommende kaffemaskine, skal kunne af funktioner. Skal den lave helt sort kaffe? En hele kande kaffe? Eller skal din kaffemaskine kunne lave en kop caffe latte eller espresso?

 

Der findes forskellige typer af kaffemaskiner. Hvis du er typen, som kun drikker mindre end 2 gange om ugen, så anbefaler vi at køber en kapsel kaffemaskine, da dette er et billigt alternativ til at få en god kaffe. Du har mulighed for at købe kapsler fra blandt andet Starbucks, Peter Larsen kaffe, samtidig er der også mulighed at købe mange forskellige kapsler med smage. Blandt andet kaffe kapsel brandet Tassimo, laver mange forskellige kapsler med blandt andet Oreo og Milka smage.

Drikker du kaffe mere end 2 gange om ugen, så vil vi anbefale dig at investerer i en espressomaskine eller en moccamaskine. En moccamaskine laver en hel kande kaffe, som kan være relevant for dig, hvis du laver kaffe til flere end 2 personer hver gang, eller at du selv kan drikke mere end 2 kop kaffe.

 

Kaffebønner
Nu har du læst om den perfekte kaffemaskine og nu ved hvilken kaffemaskine du skal vælge, så skal du have fundet ud af hvilken kaffe bønner, som du skal have købt. Der er stor forskel i pris og kvalitet af kaffebønner, så derfor er det vigtigt, at du finder ud af hvad du helst vil bruge penge på.

Du har mulighed for at vælge mellem Robusta og Arabica kaffebønner. Arabica kaffebønner er den kaffesort, som bliver drukket mest i Danmark. De er kendt for høj kvalitet og dejlig smag.

Robusta kaffebønner giver en højere koffeindhold og dermed giver en stærkere smag.

Har lavet for meget kaffe
Har du lavet for meget kaffe, så er et smart trick, at du kan smide kanden på køl og så bruge resten af kaffen til en iskaffe. Iskaffe er blevet utrolig populært i de seneste par år og derfor vil enten du eller nogle i din familie elske en hjemmelavet kop iskaffe.
Ofte bliver iskaffen lavet med et espressoshot, men her skal du bare tilføje ekstra af den kolde kaffe end du normalt ville komme espressoshot i. Smagen vil stadig være fantastisk!

En anden ting du kan bruge din ekstra kaffe til, er at lave kaffeisterninger. Kaffeisterninger kan også bruges til iskaffe, men også til drinks. Det er vigtigt at du først kommer kaffe i din isterningform, når kaffen er kold. Det anbefales at du bruger plastiskforme i stedet for plastiskposer, da poserne kan smelte, hvis kaffe er for varm. Samtidig er isterningerne nemmere at få ud, da kaffeisterningerne kan være mere klisterende end almindelige isterninger.