En RIGTIG mand kører da ikke el-bil – eller gør han?

De fleste mænd forbinder en fed bil med en buldrende motor og et sportsligt design. Men kan en bil så godt være fed, hvis den hverken har lyd eller gearkasse og desuden langt hen ad vejen har et besynderligt og futuristisk design? Kan en sådan bil godt være en rigtig herrevogn? Selvom nej måske vil være din umiddelbare reaktion, bør du måske genoverveje dit svar.

De el-biler som indtil nu har præget de danske veje har primært været, hvad de fleste mænd nok ville betegne som en konebil eller en bil for klimatosserne. Og så er der jo selvfølgelig også den velkendte Tesla, som man enten elsker eller hader for dens minimalistiske design.  Nu er der dog ved at være et stort udvalg af fede el-biler på markedet, og ja, vi sagde faktisk fede. Bilproducenterne har nemlig præsenteret en række elektriske SUV’er med masser af fart og fedt design. Ex kan du få en Audi E-tron, Mercedes EQC eller måske en Jaguar F-Pace. Hos Porsche har man også lige lanceret den lynhurtige Taycan. Selvom vi hverken kan trylle lyd eller gearkasse frem i bilerne, kan vi dog godt love, at du nok skal sidde med et stort smil om munden, når du trykker på speederen.

Er du stadig skeptisk overfor el-bilerne, kan du jo også overveje om valget i stedet skulle falde på en hybrid? Her finder du et endnu bredere udvalg, og samtidigt slipper du i lang de fleste tilfælde også for det tvivlsomme futuristiske design. Uanset om du vælger el eller hybrid, kan du dog sagtens få en ordentlig herrevogn. Dette afhænger bestemt ikke af, hvor meget benzin den sluger, men tværtimod vil du nok glæde dig over de færre udgifter til brændstof og grøn ejerafgift.

Har du fået mod på at påbegynde et elektrisk bileventyr, kan du med fordel kigge forbi Lars Hein Automobiler, hvor du kan få stillet din nysgerrighed med en prøvetur i enten en el eller hybridbil. Bliver du skuffet er der dog også et stort udvalg af almindelige biler på lager.