Den ultimative skiferie | Ski i Japan

Drømmer du også om powdersne og åbne bjergsider? Er du træt af at tage til Østrig og så er der kun danskere? Gider du heller ikke stå i kø for at komme til toppen af bjerget? Så læs med her!

Japan er kendt for mange ting, Sushi, teknologi og kunst. Men vidste du godt at Japan faktisk er et af de lande som får mest sne hver vinter?
I det nordlige Japan ligger enhver skientusiasts største drøm, ubegrænset sne, ingen liftkøer og den billigste afterski du vil opleve.
Det lyder mærkeligt når du siger Japan og ski i samme sætning, men rent faktisk er Japan kendt af erfarne skiløbere verden over.
På Hokkaido ligger der utal af bjerge som alle få 15+ meter sne hvert år. Her får man alt hvad man kan ønske sig fra en skiferie, du vil på Hokkaido også finde uendeligt mange afterskisteder som alle er besat af australske og japanske turister. Så du slipper ikke for afterski!

Winter in Japan: warming to Hokkaido and the Japanese Alps | Travel | The Times

Hvis man er til den europæiske version af afterski, så skal man helt klart tage til det mest kendte ski omtårde i Japan: Niseko.
I Niseko finder man den moderne japanske version af skilifte, skiløb og afterski.
Det blandet med uhyre lækkert mad og billige drikkevarer, skaber den perfekte stemning til en skiferie med drengene. Niseko er ikke kun fest og farver, det er også det største ski-område i hele Japan.
Så hvis du drømmer om en skiferie med fest, farver og powder, så er Niseko lige stedet for DIG.

Skiing in Japan: Niseko, the winter resort where billionaires vacation - Business Insider

Hvis man gerne vil stå mere på ski, og drikke mindre, så er Rusutsu navnet på det område du skal tage til. Rusutsu ligger ca. 30 min. kørsel fra Niseko, men her får man en hel anderledes skifere. I Rusutsu vil du bo midt på bjerget med en masse japanere, du vil spise autentisk japansk mad og drikke dig fuld i japansk whiskey. Hvis man tager til Rusutsu, så vil man få hele den japanske oplevelse, samtidig med at du stadig vil få det bedste skiløb du kan drømme om.
Bjerget er dog mindre, så det kan sagtens anbefales at man hopper i en bil med gutterne, kører hen til det næste bjerg og begynder at gå. Hvis man dog kommer til at savne afterskien for meget, så vil de japanske værter gøre op for det med ubegrænset sake og festlig stemning.

Disse 2 områder vil helt klart sikre dig den ultimative skiferie, og er det perfekte sted at tage hen med drengene.

 

Hvis du vil høre mere om dette kan du tjekke StærkeNudler ud.