Trådløse hørebøffer

Trådløse hørebøffer til mænd som ikke vil gå på kompromis

Trådløse hørebøffer er fremtiden

Lige meget om du er musiknørd, ivrig rejsende eller blot trænger til lidt fred og ro fra kollegaerne på arbejdet, bør du eje et par ordentlige hovedtelefoner.

 

Engang i mellem er det for os mænd, meget rart at kunne forsvinde ind i sin egen verden og lytte til den musik som man synes er fedest. Det kan f.eks. være når ens kollegaer larmer, eller når babyen græder i toget eller på flyet. Her kan det være rigtigt godt at have et par hørebøffer, der lukker alt udefrakommende støj ude, og man bare kan fokusere på at lytte. Det er dog ikke altid nemt at finde de rigtige hovedtelefoner, da der er uendeligt mange, og i mange forskellige prisklasser. Man kan hurtigt komme til at kigge på et par rigtigt fede hørebøffer, og dernæst kigge på prisen, og se de koster en halv arm. Derfor har jeg i samarbejde med nogle kompetente lydnørder, fremtryllet et par huskeregler når man foretager sig et nyt køb i lydverdenen.

 

Værd at vide, ved køb af nye trådløse høretelefoner

Huskeregel nummer ét: Kvaliteten på lyden trumfer alt. Det kan være at du kan finde et par flot designet høretelefoner, men hvis lyden ikke sidder lige i skabet, kan dette gøre lige meget. Hvis ikke udefrakommende støj, og lyden i hørebøffer er ringe, er designet ikke vigtigt. Gå derfor efter et par hovedtelefoner hvor der er god balance mellem bas, mellemtone og diskant. OG ALTID test hørebøffer før køb, eller i hvert fald læs anmeldelserne online. Et godt sted at læse anmeldelser er på Euromans hjemmeside, hvor de har et helt afsnit kun til teknik og gadgets.

Trådløse hørebøffer

Når det er på plads, er der selvfølgelig også andre essentielle funktioner, du bør tage højde for, inden muldvarpen skal op af lommen.

 

Huskeregel nummer to: Det er vigtigt at få afklaret med dig selv om dine nye hovedtelefoner skal være trådløse eller med ledning. Dette kan også have en stor effekt på prisen, da de trådløse som oftest er en del dyrere end hovedtelefonerne med ledning. Dog vil der med ledning typisk være mere stabilitet i lyden, men eftersom teknologien er så langt fremme, er det svært at mærke forskel på ledning og trådløs.

 

De fleste modeller er typisk udstyret med et såkaldt ”noise cancellation”-teknologi. Dette er en funktion du uden tvivl vil blive rigtig glad for. I videoen nedenfor kan du se hvad der gør at det par hovedtelefoner har en god evne til at kunne ’noise cancel’. Det er en funktion du vil blive ekstra glad for, når du flyver eller er i et åbent kontorfælleskab hvor der bliver snakket på kryds og tværs.

https:///watch?v=cRNqVGfy2O4

 

Designet er dog også en essentiel faktor ved køb af trådløse hørebøffer. Designet påvirker i høj grad lysten til produktet, så et sammenspil mellem flot design og god lyd, er typisk noget vi ser Bang og Olufsen lave.

Trådløse hørebøffer