NY Peugeot 508 – en fransk specialitet med 225 heste under hjelmen

Byg selv links (link 1)

Artikel: drengerøv / alfamedia.dk

NY Peugeot 508 – en fransk specialitet med 225 heste under hjelmen

Når man taler om mange hestekræfter i en bil, er det noget som den rigtige mand gerne foretrækker. Det kan både skyldes, at det viser en h

vis maskulinitet, at man altid lige kan give andre hurtige biler kamp til stregen, når man holder side om side i et lyskryds. Men det kan holdes skyldes, at man ser det som en sikkerhed. Scenariet: Man er i gang med en overhaling på motorvejen, og bilen ved siden af, begynder at trække ud. Her har man mulighed for at træde pedalen i bund, også er man sikker på, at bilen når at accelerere forbi, inden man støder sammen.


Der har altid været denne snak om, at mænd kan lide hestekræfter. Men ved den nye 508, behøves man ikke investere millioner for at få en bil, som kan lægge fra land. Samtidig får man det nyeste af det nyeste indenfor Peugeot, som i forvejen formår at få produceret en masse flotte og velkørende biler – hertil er Peugeot 508 ingen undtagelse.

Mange hestekræfter og komfort går hånd i hånd

Selvom man har en bil, som er udstyret med en god portion hestekræfter, så går man stadig ikke ned på komforten.
Man får nogle utrolig behagelige sportssæder, og samtidig har man forskellige køremodes som man kan vælge imellem. Disse er med til at forbedre køreoplevelsen, da man kan skifte mellem disse, alt efter temperament.

En bil der tiltrækker opmærksomhed

Den nye Peugeot 508 som næsten lige er blevet lanceret, tiltrækker sig en del opmærksomhed i gadebilledet. Bilen har vundet designprisen 2019 og det er ikke uden grund.
Bilens flotte ydre, med de såkaldte ”hugtænder” (LED forlygterne) skaber et rå og maskulint udtryk. Samtidig er det noget helt nyt, som man ikke før har set fra Peugeots side af.
De fleste bliver overrasket, når de ser løven på fronten, da det ikke just er et standardudtryk den nye 508 kommer med.

En bil der skal opleves

Peugeot 508 er noget nyt revolutionerede fra Peugeots side, og der er ingen tvivl om, at de har fået skabt et ikke mindst smukt, men også et køretøj med pragtfulde køreegenskaber.
En af de forhandlere, der har bilen hjemme er Tagethomsen.dk. Besøg tagethomsen.dk og bestil en prøvetur i bilen, og oplev herved det nyeste fra Peugeot.