RIGTIGE mænd kan også leve bæredygtigt

Der er i dag meget tale om, at vi skal leve mere bevidst, og der er måske noget om snakken. Men er du ikke også træt af, at alt hvad du gør er forkert eller ikke accepteret i den bæredygtig optik? Kvinder går og ændrer livstil, som de skifter deres tøj. Som en mand fatter vi ikke, hvad der foregår, og vi vil helst bare gerne leve i fred, som vi nu altid har levet.

Den bæredygtig livstil er det nye sort, og det eneste som alle taler om i øjeblikket. Hvem siger, at rigtige mænd ikke også kan leve mere bæredygtig i deres hverdag? Derfor får du en lille guide til, hvordan du i små skridt kan leve mere bevidst.

Du behøver ikke at udføre en ekstrem livstilsændring, og selvom det er små skridt af gangen, så mon ikke din kæreste eller kone vil sætte lidt mere pris på dig.. måske med belønninger inde i soveværelset?

En enkel lille ændring du kan foretage dig, som blot skal gøre én enkelt gang, og ikke tager tid, det er at få afmeldt dine aviser, som du alligevel ikke får læst eller måske ikke engang får med ind i hjemmet.

Selvom man tænker, at en leve vegetarisk en gang om ugen ikke er for rigtige mænd. Så bør du prøve, at undgå kød en gang om ugen. Det er sikkert alligevel din samleverske som laver maden, så mon ikke hun alligevel kan få lavet en god og smagfuld måltid til dig?

En anden god ting, som du kan gøre for miljøet, og måske kan skaffe dig point hos kæresten, er at plante et træ, og derefter kalde det for et kærlighedstræ til din kæreste. Det kræver dog vedligeholdelse en gang i mellem. Men det er godt for miljøet, og på den anden side, hvis du planter en frugttræ, så kan du få goder af træet i form af frugt.

Hvis du dog gerne vil gå en anden vej, og måske fokuserer lidt mere på dit klædeskab, så findes der en masse bæredygtige brands. Der er kommet nye initiativer på en bæredygtig tøjstil, hvor man skal være mere bevidst om sit køb af tøj.

link nummer et

Eksakt kopi af link nummer et

Link nummer to

Link med store bogstaver

Download pdf dokument

404 link