Sådan får du grøn samvittighed

Sund kost, sport og bæredygtig livstil er det nye sort, og det eneste rigtige i øjeblikket, derfor får du her en guide til, at få nogle sunde og bæredygtige vaner i din hverdag.


Det første skridt i jagten på en bæredygtig hverdag omhandler din tur ned efter dine dagligvarer. Når du køber dine daglige madvarer, især frugt og grønt kan du med fordel gå udenom det mange varer der er pakket i plastik på forhånd. Frugt og grønt er varer der er nemme at købe uden plastik, da man blot skal søge efter frugt og grønt i løs markedet, og så får du samtidig dine daglige vitaminer

Endnu et sted du kan gøre en betydelige forskel, er at sige nej tak til bæreposen i plastik. Plastikposer er og bliver aldrig godt for miljøet eller klimaet, så medbring dit eget net, når du handler ind, eller genbrug de plastikposer, som du tidligere har købt, disse fungerer fint flere gange.

Endnu et sted hvor der kan gøres en stor forskel, er ved brugen af plastik til service. Der bruges store mængder plastik dagligt, og du får tit serveret din mad på plastikservice, og plastik sugerør. Hvis du formår at omlægge din vaner, og vælger at gøre brug af et genanvendelig sugerør vil du kunne være med til at nedbring den daglige brug af plastik.