Testet: idHAIR hårvoks

idHair hårvoks testet

Denne hårvoks har fået masser af gode anmeldelser på både Google, Amazon og Trustpilot, hvor den sidder på omkring de 4,5 stjerner og over 50.000 anmeldelser hos hver. De glade købere fremhæver bl.a., at voksen er god til at give et råt og rodet look til håret, samt at den holder godt. Det er en hårvoks til mænd, der fungerer godt til alle hårtyper og længder. Den indeholder gode ingredienser og har en neutral duft.

idhair voks
idhair voks

Voksen er egentlig udviklet til mænd, men kan sagtens bruges af både mænd og kvinder, hvis man ikke har noget imod den mandige duft.Vi anbefaler den især til dig, der gerne vil style dit hår i mere avancerede frisurer, fordi hårvoksen har så stærkt et hold.Den får også dit hår til at se dejligt sundt ud, og gør det på ingen måde stift.

Siden du sidder og læser denne guide, har du sikkert allerede en god fornemmelse af hvad hårvoks er. Hårvoks har ofte et indhold af organiske produkter såsom bivoks eller kaolin-ler, men dette varierer efter hårvoks og kvalitet. Hårvoks har en mere klistret og tyk konsistens end eksempelvis hårgelé. Hårvoks er super nemt at style sit hår med, og er samtidigt relativt billigt sammenlignet med andre hårprodukter.

De gode ting ved idHAIR hårvoks er, at den dufter dejligt og er nemt at style med. Derudover er den utrolig nem at skylle ud af håret igen, da det ikke kræver mere end noget varmt vand igennem håret. Dog skal man ofte helt op i deres kraftigste styrke, deres titanium variant, for at få noget, der holder håret på plads hele dagen.

Hvis du gerne vil læse mere om andre typer hårvoks og andre hårprodukter til styling, kan du med fordel smutte forbi MenWithStyles kæmpeguide om God hårvoks til mænd. Kæmpe anbefaling herfra og god læsning.